Dobro dosli

aa

ponedjeljak, 23. siječnja 2017.

5 Prirodnih tretmana koji ODMAH zaustavljaju krvarenje desni i poboljšavaju njihovo zdravlje!

45747

Ako ste skloni krvarenju desni treba da znate koliko loše to može biti: ukus, izgled, pogođenost. Krvarenje desni može biti pokazatelj većih problema. A vjerovatno niste znali kako je lako zaustaviti krvarenje.
pjimage21
Mogući uzroci krvarenja desni

Četkanje previše tvrdo
Ne četkanje često
Nepravilno čišćenje zubnim koncem
Nedostatak Vitamin C, vitamin K
Hormonalne promjene tokom trudnoće
Infekcija desni, zuba ili usta
Leukemija

Otkrit ćemo vam kako da se lako oslobotide od krvarenja desni.

Ispirati grlo:

So i voda

Grgljanje mlake slane vode je najlakši i najočitiji lijek za upaljene i krvave desni. Natrij smanjuje oteklinu i čisti sve otvorene čireve ili krvava područja. Učinite to dva ili tri puta dnevno kako bi poboljšali zdravlje vaših desni.

Trljati:

Češnjak i med

Zgnječite pola češnjaka i pomiješajte ga s malo medom. Ova domaća antibakterijska smjesa će smanjiti otekline i upale, a povećava ukupno zdravlje usta. Utrljajte smjesu u vaše desni.

Soda bikarbona

Napravite tijesto od nekoliko kašika sode bikarbone i vode (ili soka od limuna) i primijeniti izravno na zube i desni sa četkicom za zube. To će izbijeliti zube i zaustaviti desni od krvarenja.

Aloe Vera

Jednostavno izrezati list i utrljati na svoje desni da se dolje guma bubri. Aloe vera je također poznata kao učinkovita za brigu o bolesti desni.

Ulje klinčića

Pomaže smanjiti oticanje desni i krvarenje. Uzmite malo ulja klinčića ili žvačite par klinčića -osjećat ćete blago peckanje, ali to je znak da radi svoj posao.

http://www.zivjeti-zdravo.com

Nema komentara:

Objavi komentar