Dobro dosli

aa

ponedjeljak, 23. siječnja 2017.

OTKRIO TAJNU: Ova biljka ubija stanice RAKA, zaustavlja DIJABETES i jača vaš imunološki sistem!

346436


Biljka koja se koristi kao prirodni antidijabetički lijek kod nekih autohtonih populacija je gorka dinja ili karela, a za osobe koje pate od malignih bolesti to je pravi dar prirode i velika pomoć.

Zbog aktivnih sastojaka koji sprečavaju metabolizam glukoze u tumorskim stanicama i ” izgladnjuju “njih” ova biljka zapravo može poslužiti kao lijek za određene vrste raka pokazale su znanstvene studije.

Sa svojim prirodnim svojstvima gorka dinja ne samo da može uništiti stanice raka, već i spriječiti. Nadalje, nuspojave koje se javljaju za vrijeme hemoterapije, mogu biti eliminirane od strane njenog soka koji je koristan u usporavanju rasta tumora gušterače otkrio je još jedan tim stručnjaka iz Univercity Colorado Cancer Center.

Zbog tvari glikoprotein lecitin gorke dinje je vrlo važanu ishrani, jer je njegova aktivnost nalik na inzulin uslijed činjenice da smanjuje koncentraciju glukoze u krvi i djeluje kao imunomodulator. To je razlog zašto je ova biljka je vrlo korisna u slučajevima jetre, prostate, debelog crijeva i raka pluća, leukemije i neuroblastoma. Nažalost, konzumiranje treba da izbjegavaju trudnice, dojilje i djeca.

Ova voćka se može naći u tropskim i suptropskim područjima Afrike, Aiša, Južnoj Americi i na Karibima. Ona se koristi kao lijek diljem svijeta, te u istočnim populacijama u redovnoj ishrani.

Gorka dinja je moćan alat u borbi protiv HIV infekcije, karcinoma, dijabetesa, a također eliminira moguće toksine iz tijela prema najnovijim istraživanjima.

http://www.zivjeti-zdravo.com

Nema komentara:

Objavi komentar