Dobro dosli

aa

utorak, 10. siječnja 2017.

Samo dva 2 sastojka su vam dovoljna da UNIŠTITE bilo koje ciste i miome! (RECEPT)

65454gf


Nevjerojatan lijek koji ćemo vam u nastavku predstaviti sadrži samo 2 sastojka, ali je izuzetno učinkovit u borbi sa mnogo različitih zdravstvenih problema, a posebno za ciste i miome.

 
Prvi sastojak ovog čudesnog lijeka je čuvarkuća, izuzetno korisna biljka koju su u početku uzgajali Rimljani i Grci. Latinski naziv čuvarkuće znači “uvijek živi”, a definitivno zaslužuje svoje ime jer nudi brojne ljekovite nutrijente, posebno kada je riječ o liječenju cista i mioma.



Drugi sastojak je med kojeg nema potrebe uopšte ni predstavljati s obzirom da nema osobe koja ne zna za njegova ogromna ljekovita svojstva.


Sastojci

 
300 g  lišća čuvarkuće
500 g  meda
Priprema

Priprema je vrlo jednostavna. Samo nasjeckajte lišće čuvarkuće i dodajte med te izmješajte. Neka tako odstoji 2-3 dana, sve dok se sastojci potpuno ne natope.

Kako se koristiti:

Konzumirajte ovaj lijek ujutro na prazan želudac, prije nego što jedete ili pijete bilo šta drugo. Nemojte konzumirati ništa naredna 2 sata.



Ovaj lijek ima sposobnost da stimuliše metabolizam i očistiti tijelo od toksina. Čak i ruski liječnici preporučuju ovaj lijek s obzirom na činjenicu da je izuzetno koristan u slučajevima kardiovaskularnih bolesti.

A kao što je spomenuto na početku teksta, ova nevjerojatna kombinacija je izuzetno učinkovita u liječenju cista jajnika i mioma maternice.

Za više postova o zdravlju i prirodnih lijekova slobodno posjetite našu web stranicu i podijelite sa svojim prijateljima.


http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar