Dobro dosli

aa

ponedjeljak, 23. siječnja 2017.

SJEMENKE JABUKE LIJEK ZA RAK! Evo šta vlada krije godinama od nas…

9867z


Mnoge sjemenke voća imaju ulogu u liječenju raka, a to vam mnogi neće reći. Prirodno liječenje se pokazalo mnogo učinkovitijim od hemoterapije. Prirodni lijekovi jačaju naš organizam i ubijaju samo loše ćelije.

Hemoterapija ubija i loše i dobre ćelije, te slabi organizam potpuno. Stoga se trebate dobro informisati o upotrebi prirodnih lijekova jer su učinkoviti u liječenju onih najtežih oboljenja. Doktori vam to neće reći, jer ne zarađuju od prirodnih lijekova.

Sjemenke kajsije, jabuke i voćki posjeduju amigdalin koji ubija kancerogene ćelije. Zbog toga neki nazivaju ovu supstancu i vitamin B17 .

Dr.Ernest Krebs je 1952. god istakao  da u cijeloj historiji medicinske znanosti nije bilo ni jedne hronične bolesti koja se uspješno liječila ili sprječavala lijekovima, hirurgijom ili mehaničkim manipuliranjem tijela.

U svim tim slučajevima bilo da se radilo o skorbutu, rahitisu, i teškim bolestima, rješenje se nalazi isključivo u faktorima povezanih s odgovarajućom prehranom. Posebno je naglašavao značaj amigadalina u borbi protiv raka.

Treba ga unositi u normalnim količinama. Npr. amigdalin se nalazi i u bademima i broj badema koji trebat jesti dnevno jeste 7, ne  previše.

Dozirajte sebi te sjemenke i primjetit ćete poboljšanje. Kako god, amigdalin je jedinjenje koje će uništiti samo loše, tj. kancerogene ćelije, a zdrave neće dirati.

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar