Dobro dosli

aa

nedjelja, 29. siječnja 2017.

U utorak je imala 72kg, a u subotu 68! Nema sumnje, ova biljka je ČUDO!

cudslika


Mnogi od nas koriste peršun kao dodatak kod pripreme raznih jela. Svježa i aromatična biljka, ne samo što obogaćuje hranu odličnim ukusom i aromom, već je i dodatno zasićuje vitaminima.



Između ostalog, peršun je jako moćan diuretik, oslobađa nas otoka, infekcija urinarnog trakta i drugih zdravstvenih problema.

Ovaj recept za mršavljenje je jako popularan na Balkanu, a zasnovan je na sposobnosti peršuna da iz vašeg organizma izbacuje suvišnu tečnost, ne narušavajući ravnonežu elektrolita u tijelu.

Kako koristiti peršun za mršavljenje.

Navedena količina sastojaka potrebna je za jednodnevno korištenje. Imajući u vidu izraženi diuretički efekat, ne preporučuje se da povećavate dozu. Kod hroničnih oboljenja, a takođe i u trudnoći, ovaj napitak od pešuna možete piti nakon konsultacije sa svojim doktorom.

Sastojci:

– pet supenih kašika isitnjenog lista peršuna

– jedan litar vode

Priprema:



Prelijte peršunov list ključalom vodom. Poklopite, i ostavite da odstoji 20 minuta. Nakon toga, procijedite.

Napitak pijte u toku cijelog dana.

Peršun iz organizma uklanja toksine, a takođe, i ubrzava metabolizam. S obzirom, na efikasnost napitka, ne preporučuje se da ga uzimate više od 5 dana uzastopno. Za održavanje procesa mršavljenja, pridržavajte se pravilnog režima ishrane.

http://www.novonovo.info

Nema komentara:

Objavi komentar