Dobro dosli

aa

subota, 28. siječnja 2017.

ŽENE PAŽNJA: Pronašli smo “FONTANU MLADOSTI” – ovaj čudesni lijek će učiniti da izgledate 10 godina mlađe!



Sterenje je normalan biološki proces koji donosi mnoge promjene vašem tijelu, a neke od njih mogu biti jako teške za prihvatiti. Da budemo iskreni, starenje nikada nije dobrodošlo.

Na sreću, alternativna medicina je pronašla nešto u šta vjerujemo da je “fontana mladosti” – čudesno piće koje će obrisati godine sa vašeg lica i vratiti mladost u vaše tijelo. A što je nabolje od svega, ne trebate više trošiti vrijeme ili novac na skupe kozmetičke proizvode ili tretirati vašu kožu sa hemijskim proizvodima.Ustvari, potrebna su vam samo dva sastojka da napravite vaše vlastito “piće za vječnu mladost” – voda i magnezij hlorid.

Šta je magnezij hlorid?

Kao esencijalni mineral, magnezij ima bezbroj zdravstvenih koristi u vezi sa mnogim bolestima. Plus, to je mineral koji ima efekte podmlađivnaja na tijelo. Zdrave ćelije imaju visok nivo magnezija a nizak nivo kalcija, i blizu 30 % ćelijske energije se koristi da pumpa kalcijum iz ćelija.

Magnezijum se najčešće nalazi unutar ćelija, gdje stimuliše bezbroj enzima i utima dio u metabolizmu ugljikohidrata, masnoća i amino kiselina.

Zdravstvene koristi magnezijum hlorida

– Štiti od osteoporoze
– Poboljšava probavu
– Olakšava menstrualne probleme
– Olakšava glavobolje
– Štiti krvotok
– Podmlađuje organizam
– Stimuliše mršanje
– Pojačava energiju
– Liječi depresiju
– Štiti od čestih virusa
– Poboljšava funkciju centralnog nervnog sistema
– Ima antitumorna svojstva

Kućni lijek od magnezijum hlorida – RECEPT


 


Počnite sa kuhanjem jednog litra vode. Čim voda počne kuhati, uklonite je sa ringle i ostavite da se ohladi. Kada dosegne sobnu temperaturi, dodajte 33 grama magnezijum hlorida u prahu.

Važno:

Kada uzimate ovaj lijek, veoma je važno da znate pravu dozu, koja je određena po godinama, Nije preporučljiva za djecu ispod 10 godina.

Doziranje prema godinama:

– Između 10 i 40 godina – pola čaše ujutru
– Između 40 i 70 godina – 1 čaša ujutru
– 70 godina i više – 1 čaša ujutru i 1 čaša prije spavanja


http://www.narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar